lørdag 19. desember 2009

Møkka strømpebukser!!


Er det meg, eller er strømpisene fra Bik Bok skitdårlige? Dette er den tredje strømpebuksen jeg har kjøpt som har blitt ødelagt etter førstegangsbruk og den her har revnet bak på hælen. Det er så synd, for de er jo så fine. Og egentlig billige, men de burde holde seg mer enn en halvtime.

Gah!
Vet dere om noen anderledes og fine strømpebukser? Noe dere anbefaler?

5 kommentarer:

Helga sa...

Haha, keeeisamt!
Men ja, kjenner problemet. Men eg tykkjer det er slik med dei fleste billige strømpebukser. Men hallo, kven gidd å investere i det? Eg har berre slått meg til ro med at dei går til helvete uansett. Forøvrig er Pierre Robert sine ganse gode.
Men dersom du legg ein 150-200 kr i ei, ville eg def. kjøpt Spanx sine. Dei er geniale, og dei held seg oppe! Selger dei på shopbop, så frakta er jo eit mas, men eg kjøper alltid 3-4 par når eg bestiller :-)

camilla sa...

jeg også driver å må kjøpe ny hver gang..for de er jo så fine, men de ryker med en gang.. de som faktisk har holdt lengst er de med hjerter på..men det er bare første bruk så er de hullete å, men de holdte lenger utover kvelden ;o)

Dina sa...

de holder lengre hvis du bruker sokker over. innrømmer at det ser litt dust ut, men er jo greit hvis du går med strømper over. :)
på Match får du kjøpt strømper som er bittelitt tykkere (fortsatt ca gjennomsiktige) og som dermed holder litt lengre. :)

Anonym sa...

Ha ha jeg synes det ser praktisk ut jeg Nadia; sklisikker :)Ellen

T sa...

Bik Bok sine strømpiser er av utrolig dårlig kvalitet, det har du helt rett i! De burde være av litt tykkere kvalitet, altså en litt høyere DEN når vi selger dem til den prisen som vi gjør. Litt kjedlig å betale litt under hundrelappen for engangsstrømpis ;)